Blog

Lyžiarska škola Vrátna

02.03.2011 17:47

 

Zima a zimné športy nás ešte stále lákajú, napriek tomu, že vonku už vykúka nielen slniečko ale aj trávička. A tak sme si zbalili batôžky a vydali sa na cestu. Našim cieľom bola LYŽIARSKA ŠKOLA VRÁTNA, kde sme si v popoludňajších hodinách užívali snehové radovánky. Počasie bolo ideálne a lyžovanie všetkých veľmi bavilo. Vôbec sa nám nechcelo odísť a už teraz sa tešíme na ďalšiu lyžiarsku výpravu.

Fotogaléria TU

KARNEVAL

12.02.2011 17:57

 

Február sa už tradične nesie v znamení plesov a karnevalov. Nebolo tomu inak ani v našej triede a škole. Kinosálu sme si vyzdobili farebnými girlandami, balónmi a maskami a piatok 11. 2. sme sa od rána učili v maskách. Triedu sme vymenili za vyzdobenú kinosálu, v ktorej ste už od rána mohli stretnúť medovníkový domček, krásneho páva, Pata a neskôr aj Mata, Červenú Čiapočku, duchov, šaša, lienku Školienku, kukláča, princeznu, Pipi dlhú pančuchu.... a veľa iných nádherných masiek. Po módnej prehliadke masiek nasledovali úlohy, ktoré Žihadielka zvládli na 1* a potom nasledovala ozajstná zábava. Súťažilo a bavilo sa celé osadenstvo 3. B. Nechýbalo ani občerstvenie a samozrejme malá odmena pre všetky masky. Veru vydarený deň, ktorý pokračoval ešte školským karnevalom v popoludňajších hodinách.

FOTO KUKNI TU

HVIEZDOSLAVOV KUBÍN

11.02.2011 21:08

Vo štvrtok 10.2.2011 sa uskutočnilo školské kolo recitačnej súťaže HVIEZDOSLAVOV KUBÍN. V triede sme si urobili triedne kolo, kde všetky Žihadielka predviedli, ako pekne sa dokážu naučiť báseň alebo rozprávku. Spoločne sme vybrali štyroch zástupcov Mareka, Ľubku, Ľuboška a Katku, ktorí nás reprezentovali na školskom kole. Všetci recitovali krásne- Marek a Ľubka získali ČESTNÉ UZNANIE, Ľuboško získal krásne 2. miesto v próze, Katka 1. miesto v poézii a pôjde nás reprezentovať na Okresné kolo do Žiliny. Všetkým srdečne BLAHOŽELÁM.

Zubná hliadka v našej triede

08.02.2011 18:00

V rámci osvetového programu DENTAL ALARM nám dnes prišli urobiť prednášku o starostlivosti o naše zúbky sl. Kristína Palatínusová a sl.Renáta Poluchová. Prednáška bola veľmi zaujímavá a prezentácia aj pomôcky určite prispeli k tomu, že si Žihadielka budú svoje zúbky čistiť ešte lepšie ako doteraz. Okrem prednášky si Žihadielka vyskúšali aj správnu techniku čistenia zúbkov a pozóóór- zistili, ako si svoje zúbky čistia. Kristína a Renáta im zúbky natreli roztokom, ktorý odhalil povlak na zúbkoch a ukázal, kde sa zúbky nesprávne umývajú. Vôbec to nebolelo, bola to zábava.  ĎAKUJEME  za realizáciu tejto prednášky.

FOTOGALÉRIA TU

 

Zimné radovánky

03.02.2011 17:15

Dnešné počasie bolo ako stvorené na naše šantenie na snehu. Aj keď toho snehu naozaj nie je veľa, nám to vôbec nevadilo. Neodradilo nás ani dlhšie šlapanie na kopec. Našli sme si miesto, kde sme sa mohli spúšťať a potom nám už nič nebránilo poriadne sa vyšantiť.Naše jašenie na snehu si môžete pozrieť v našej fotogalégii.

FOTOGALÉRIA TU

 

Záznamy: 21 - 25 zo 36
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>