Blog

Futbalový turnaj LIGA MAJSTROV

22.06.2011 21:03

V pondelok 20.6.2011 sa na našej škole konal futbalový turnaj  pre 1. stupeň- LIGA MAJSTROV. Každá trieda si vybrala klub, za ktorý hrala. Žihadielka si vybrali klub FC Barcelona. Vo svojej skupine mali kluby ako MŠK Žilina (4.A), Manchester United (štvrtáci z Dolnej Tižiny), Real Madrid (4.B), Inter Miláno (3.A), Juventus Turín (žiaci z Lysice). Tento rok sa nám síce nedarilo vyhrávať- skončili sme na piatom mieste, ale zato sme si skvele zahrali a zabavili sa. Turnaj sa niesol v skvelej atmosfére aj napriek nevydarenému počasiu. Všetci- hráči aj rozlieskavačky si tento športový deň užili naplno. Už teraz sa tešíme na budúcoročný turnaj, ktorý sa bude niesť v duchu Majstrovstiev Európy.

FOTOGALÉRIA TU

Rozprávkový zámok bojnice

16.06.2011 20:44

Počas celého roka sme na literárno- dramatickom krúžku tvorili, hrali rozprávky, vystupovali s našimi divadielkami a zažili sme nové výpravy a užili si kopec zábavy. Veľké poďakovanie patrí COOP JEDNOTE, aj vďaka ktorej sme mohli navštíviť ROZPRÁVKOVÝ ZÁMOK BOJNICE a zažiť tak spoločne ďalší výlet za rozprávkou. KOCÚR V ČIŽMÁCH sa všetkým veľmi páčil, spolu s ním a jeho pánom sme rozprávku prežívali až do šťastného konca. Potom sme sa poprechádzali v zámockom parku, nakŕmili sme labute, nakúpili suveníry a darčeky pre svojich blízkych. Na spiatočnej ceste sme sa zastavili aj v Rajeckej Lesnej pozrieť si SLOVENSKÝ BETLEHEM. Prežili sme krásny výlet a objavili ďalšie zaujímavé miesta na Slovensku. Pozrite si fotogalériu a uvidíte.

FOTOGALÉRIA TU

Koncoročný výlet

05.06.2011 22:05

Dňa 2.6.2011 sa uskutočnil náš koncoročný výlet. Navštívili sme dve úžasné miesta a utvrdili sme sa v tom, že na Slovensku je veľa nádherných miest, o ktorých sa musíme presvedčiť sami, nielen z učebníc. Navštívili sme Demänovskú jaskyňu a Oravský hrad, na ktorom nás čakala rozprávka SOĽ NAD ZLATO. Príjemne unavení a bohatší o nové zážitky sme sa v podvečerných hodinách vrátili domov s darčekmi pre našich najbližších.

FOTO Demänovská jaskyňa TU

FOTO Oravský hrad TU                             

Medzinárodný deň detí

05.06.2011 21:54

1. jún  každoročne oslavujú svoj sviatok všetky deti. Nebolo tomu inak ani v našej škole. Minibusom sme sa priviezli do autocampingu Nižné Kamence, kde nás čakali súťaže, zábava, preliezky, jazda na koni a opekanie. Prežili sme zábavný a veselý deň, po ktorom nás čakala ešte zmrzlina. Ďakujeme OBECNÉMU ÚRADU, že nám poskytli minibus a priestor na zábavu. A ja, milé moje deťúrence Vám prajem, aby  každý deň vyčaril  úsmev na Vašich tváričkách.    

Čitateľský maratón

05.06.2011 21:42

Dňa 31.5.2011 na celom Slovensku prebieha pokus o prekonanie minuloročného rekordu v čitateľskom maratóne "Čítajme si"! Tento rok sa do projektu zapojila i naša škola  a samozrejme aj naša trieda. Ako sme sa neskôr dozvedeli tento rok čítalo 30 480 detí a tým prekonali minuloročný rekord o 9 246 detí. V našej škole sa do čítania zapojilo 180 žiakov.

Záznamy: 1 - 5 zo 36
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>